Chat with us
Naruči
Passive Infrared Multifunctional Repeller
u idućih 20 minuta i iskoristi specijalnu akcijsku ponudu!
Naruči sada!
UPOZORENJE: Zbog povećane prodaje dnevne narudžbe su ograničene. Danas, trenutačno imamo proizvod NA ZALIHI i šaljemo ga u roku od 24 sata. Požuri i naruči ODMAH!
Recite ZBOGOM tuđim psima i mačkama oko vašeg doma!
Konačno u Hrvatskoj - revolucionarni rastjerivač pasa i mačaka!
Uživajte u miru bez dosadnog laveža i mijaukanja!
Spriječite pse i mačke da vrše nuždu u vašem vrtu!
Držite podalje neželjene životinje kao što su miševi i ptice!
Bezopasno za životinje i sigurno za uporabu!
 • Do sada je 965 ljudi u Hrvatskoj izabralo Passive Infrared Multifunctional Repeller – pridružite im se i vi, i recite zbogom neželjenim životinjama oko vašeg doma! Naručite odmah!
  Zagreb,

  Revolucionarna tehnologija za rastjerivanje životinja u zračnim lukama konačno dostupna i u vašem dvorištu!

  Sjajne vijesti za sve ljude kojima je dosta neprekidnog laveža i mijaukanja. Sada konačno možete uživati u miru svoga doma. Znanstvenici su otkrili rješenje za rastjerivanje tuđih pasa i mačaka, kao i glodavaca i ptica s vašeg posjeda. Radi se o potpuno prirodnom i sigurnom rješenju - visokofrekventnim ultrazvučnim valovima. Nečujni za ljudsko uho, ultrazvučni valovi izravno napadaju živčani sustav životinja koje želite rastjerati. Njima taj zvuk toliko smeta da im je nepodnošljiv. Zato one jednostavno bježe od njega. Rješenje koje zračne luke već godinama učinkovito koriste za zaštitu od ulaska životinja na pistu je upravo ultrazvuk!

  A sad je konačno i u vašem dvorištu dostupna tehnologija koja omogućava sigurno slijetanje Boeinga 747!

  Passive Infrared Multifunctional Repeller je vodootporan uređaj koji koristi najmoderniju ultrazvučnu i pasivnu infracrvenu tehnologiju. Ovisno o izabranom načinu rada, ugrađeni pasivni IC detektor pokreta aktivira bljeskalicu, alarm i snažni ultrazvuk koji plaši životinje. Tako učinkovito štitite vaš posjed od ulaska nepozvanih gostiju na području od čak 70 m2! Frekvencija ultrazvuka u rasponu od 15 do 26 kHz garantira rastjerivanje raznih životinja – od miševa do pasa i mačaka. Humaniji od klopki i otrova, Passive Infrared Multifunctional Repeller ne ubija životinje već ih samo rastjeruje. Zato se više ne nervirajte zbog tuđih pasa i mačaka – riješite ih se u 60 sekundi! To će vam osigurati Passive Infrared Multifunctional Repeller – vaš nevjerojatni rastjerivač nepoželjnih životinja.

  Kada jednom osjete Passive Infrared Multifunctional Repeller na svojoj koži, životinje će zaobilaziti vaš vrt u širokom luku!

  Koje su prednosti Passive Infrared Multifunctional Repellera?


  Ultrazvuk, alarm i bljeskalica učinkovito rastjeruju pse i mačke!

  Pulsirajući ultrazvučni valovi i superjaki alarm i bljeskalica dokazano rastjeruju pse i mačke. Dok bljeskalica zasljepljuje životinju, ultrazvuk direktno utječe na njen slušni i živčani sustav. Rezultat je trenutačna nepodnošljiva bol i neugoda. Zato u 60 sekundi lako i učinkovito rastjerujete nepozvane goste iz vašeg vrta. Dosadni lavež i mijaukanje te uneređen vrt uz Passive Infrared Multifunctional Repeller postaju prošlost!

  Pošaljite mi moj Passive Infrared Multifunctional Repeller odmah!

  Recite zbogom miševima, štakorima i pticama!

  Miševi i štakori izazivaju odbojnost i gađenje većini ljudi. Također, dosadne ptice (naročito golubovi) bombardiraju vas izmetom iz zraka. Ali, uz Passive Infrared Multifunctional Repeller vi stvarate neprijateljsko okruženje za miševe, štakore i razne ptice. Oni se nikako ne mogu priviknuti na izluđujući ultrazvuk i zato napuštaju vaš vrt zauvijek.

  Pošaljite mi moj Passive Infrared Multifunctional Repeller odmah!

  Zaštita od ulaska neželjenih životinja i do 70 m2!

  Ako su do sada razne životinje često upadale u vaš vrt, to više neće biti slučaj uz Passive Infrared Multifunctional Repeller! Ovaj uređaj je osvjedočeni neprijatelj nepoželjnih životinja oko vašeg doma. Zahvaljujući pasivnom IC detektoru pokreta raspona do 70 m2, aktiviraju se bljeskalica, alarm i ultrazvuk. Životinja je toliko preplašena da odmah bježi glavom bez obzira.

  Pošaljite mi moj Passive Infrared Multifunctional Repeller odmah!

  24-satna zaštita od nepoželjnih životinja!

  Passive Infrared Multifunctional Repeller je vodootporan uređaj koji radi 24 h dnevno! Bilo da ga uključite direktno u utičnicu preko adaptera ili koristite baterije, i u mrklom mraku pasivni IC detektor pokreta aktivira snažnu bljeskalicu, alarm i ultrazvuk. Tako zasljepljujete i prepadate životinju koja bježi glavom bez obzira!

  Pošaljite mi moj Passive Infrared Multifunctional Repeller odmah!

  Odobreno od veterinara – humano rastjerivanje!

  Više nema potrebe za okrutnim metodama rastjerivanja životinja. Umjesto klopki i otrova, sada koristite Passive Infrared Multifunctional Repeller. Životinje ćete prepasti aktiviranom bljeskalicom i alarmom, dok im ultrazvukom izazivate trenutnu bol i nelagodu. Bez ubijanja i ozljeđivanja životinja. Passive Infrared Multifunctional Repeller – učinkovit i human uređaj kojeg veterinari odobravaju!

  Pošaljite mi moj Passive Infrared Multifunctional Repeller odmah!

  100% siguran za djecu i odrasle!

  Passive Infrared Multifunctional Repeller učinkovito rastjeruje pse, mačke, miševe, štakore, pa čak i ptice iz vašeg vrta. Pritom je apsolutno neškodljiv, kako za životinje, tako i za ljude. Ultrazvučni valovi frekvencije iznad 20 kHz nečujni su za ljudsko uho! Ali su zato u kombinaciji s alarmom i bljeskalicom neprijatelj br. 1 neželjenim životinjama u vašoj blizini.

  Pošaljite mi moj Passive Infrared Multifunctional Repeller odmah!

  Smanjen rizik od bolesti koje izaziva izmet životinja!

  Životinjski izmet oko vašeg doma nije samo estetski problem. Stručnjaci upozoravaju da u izmetu pasa, mačaka i drugih životinja postoje brojne opasne bakterije. Problem je što se one lako prenose kada dođu u kontakt s vašom kožom, a potom uđu u organizam! Ali, ne brinite više ako su vam životinje dosad uneređivale posjed. Uz Passive Infrared Multifunctional Repeller vaš travnjak više neće biti javni WC tuđim psima i mačkama!

  Pošaljite mi moj Passive Infrared Multifunctional Repeller odmah!
  Sve ovo pokazuje da trenutačno ne postoji učinkovitija, sigurnija i humanija metoda rastjerivanja nepoželjnih životinja. Broj zadovoljnih korisnika svakodnevno raste, a stručnjaci za životinje diljem svijeta su oduševljeni ovim rastjerivačem. Jer konačno se pojavila 100% humana metoda rastjerivanja životinja!

  Kako slavni rastjeruju nepozvane goste oko svojih domova?

  Uz pomoć humanog rastjerivanja. Psi, mačke, miševi i ptice ne znaju razliku između običnih i slavnih ljudi. Podjednako stvaraju probleme u svim dvorištima, bilo da su „slavna“ ili „obična“.

  Dosadni lavež i mijaukanje, baš kao i uneređen travnjakmuče i slavne osobe. Ali, zvijezde ne žele pružati loš primjer svojim obožavateljima i biti okrutne prema životinjama.

  Naprotiv, većina slavnih s ponosom ističe brigu i ljubav prema životinjama. Pogotovo prema napuštenim psima i mačkama. Zato, kad se pojavila mogućnost humanog rastjerivanja životinja, zvijezde nisu oklijevale ni tren.

  Slavni koriste ovu humanu metodu rastjerivanja životinja!

  Sada više nitko ne želi koristiti okrutne metode za rastjerivanje neželjenih životinja oko svog doma. Najpoznatije zvijezde su se uspjele riješiti dosadnog lajanja i uneređivanja njihovih travnjaka na potpuno human i jednostavan način. A sada i vi možete u 60 sekundi otjerati neželjene životinje oko vašeg doma. Najnoviji svjetski hit za rastjerivanje životinja konačno i u Hrvatskoj.

  Što je Passive Infrared Multifunctional Repeller i kome je namijenjen?

  Passive Infrared Multifunctional Repeller je vodootporni uređaj koji kombinira najmoderniju ultrazvučnu i pasivnu IC tehnologiju s jakom bljeskalicom i alarmom. Ultrazvučni valovi dokazano smetaju psima, mačkama, miševima i raznim pticama. smetaju psima, mačkama, miševima i raznim pticama. Istovremeno, snažni svjetlosni bljeskovi plaše životinje. Ovaj moćni uređaj ima 5 dostupnih načina rada za potpunu zaštitu od ulaska neželjenih životinja.

  Zato je Passive Infrared Multifunctional Repeller namijenjen svima koji žele:

  Passive Infrared Multifunctional Repeller je namijenjen svima koji se u 60 sekundi žele riješiti neželjenih životinja oko svoga doma. Zahvaljujući frekvenciji ultrazvuka u rasponu između 15 i 26 kHz, idealan je za rastjerivanje i manjih i većih životinja (od miševa do velikih pasa). Posebno se preporučuje svima koji žele zaštititi svoje ljubimce od napada tuđih pasa i mačaka.

  Snažan ultrazvuk, alarm i bljeskalica koji plaše životinje, ali ih ne ozljeđuju!

  Kada se životinja približi području koje pokriva Passive Infrared Multifunctional Repeller, aktivira se IC detektor pokreta. Tada uređaj emitira ultrazvuk koji izluđuje životinje. Baš kao što nas uznemiravaju zvuci policijskih sirena.

  Ovisno o izabranom načinu rada, uređaj emitira ultrazvuk, alarm i bljeskalicu. Posebno je neugodan ultrazvuk koji doslovno izluđuje životinje, baš kao što nas uznemiravaju zvuci policijskih sirena.

  Životinje se ne mogu priviknuti na te pulsirajuće ultrazvučne valove. Stoga bježe glavom bez obzira. Istovremeno, aktivira se i snažna bljeskalica kao i alarm koji plaše životinje.Ultrazvuk, alarm i bljeskalica ne ozljeđuju životinje, već ih samo iritiraju.

  Tako stvarate neprijateljsko okruženje koje životinje ubuduće izbjegavaju.

  Kako se koristi Passive Infrared Multifunctional Repeller??

  Passive Infrared Multifunctional Repeller je najsuvremeniji uređaj za rastjerivanje neželjenih životinja oko vašeg doma. Radi na 2 načina: automatski (trepereće zeleno svjetlo - emitira samo ultrazvuk) ili ga aktivira ugrađeni pasivni IC detektor.

  Ako izaberete aktiviranje pasivnim IC detektorom, možete izabrati 4 različita načina rada ovisno o okolišu:

  1. ultrazvuk + alarm + bljeskalica (žuto svjetlo)
  2. led bljeskalica (zeleno svjetlo)
  3. led svjetlo (trepereće zeleno svjetlo - traje 30 sekundi)
  4. ultrazvuk + alarm (crveno svjetlo)

  Passive Infrared Multifunctional Repeller je vodootporan uređaj elegantnog dizajna koji se savršeno uklapa u svaki dom i vrt. Garantira učinkovitu zaštitu od neželjenih životinja na prostoru od čak 70 m2.

  Izluđuje vas neprekidno lajanje i mijaukanje tuđih pasa i mačaka? Konačno se želite odmoriti i naspavati kao čovjek?

  Vaš nekadašnji vrt koji je bio vaš ponos je postao javni toalet neželjenim životinjama? Želite se riješiti tuđih pasa, mačaka i ostalih životinja oko vašeg doma, ali bez upotrebe klopki i otrova?

  Ne brinite više, konačno je dostupno humano rastjerivanje životinja uz Passive Infrared Multifunctional Repeller. Možete ga koristiti u kući ili vani. Ako ga postavljate vani, uređaj postavljate na aluminijski držač koji dobivate u kompletu Passive Infrared Multifunctional Repellera.

  Izaberite automatsko aktiviranje ili jedan od dostupnih načina aktiviranja pasivnim IC detektorom pokreta. Tada uređaj registrira svaki pokušaj ulaska neželjenih životinja. Ultrazvučni valovi izazivaju bol i neugodu životinjama. Uz dodatni učinak alarma i bljeskalice, zbunjene i preplašene životinje nemaju drugog izlaza nego pobjeći glavom bez obzira.

  Napomena: Passive Infrared Multifunctional Repeller sprječava ulazak neželjenih životinja na vaš posjed. Ali, bez obzira na učinkovitost ovog uređaja, uvijek budite oprezni kada su vašoj blizini nepoznate životinje.

  Preporučen od strane stručnjaka diljem svijeta

  „Humano rješenje za rastjerivanje životinja“

  – tvrdi Jason Walker, veterinar i predsjednik udruge za zaštitu životinja, Los Angeles, SAD

  „Izabrao sam biti veterinar zbog svoje ogromne ljubavi prema životinjama. Također, aktivan sam na polju zaštite životinja, posebice pasa i mačaka lutalica. Ali, bez obzira na tu strast prema životinjama, shvaćam kako nekad one mogu praviti probleme. Neprekidno mijaukanje, lavež, izmet oko doma, sve to zna biti tako frustrirajuće. Ali, nikad nisam razumio ljude koji su okrutni prema životinjama. Posebno one koji su spremni zbog mirnog i čistog vrta ubiti ili osakatiti životinju. Zato, kad se pojavio ovaj rastjerivač, zainteresirao sam se jer je uključivao ultrazvuk. Dosad u svojoj praksi nisam imao nijedan zabilježen slučaj da je neka životinja ozlijeđena ultrazvukom. Odmah sam ga isprobao i uvjerio se da je to doista moćan, ali prije svega i human rastjerivač. Pa, ako baš ne želite tuđe životinje u vašem vrtu, sada ih se možete riješiti na human način.“

  Kako Julianne Moore uživa u svojoj maloj oazi?

  Za većinu slavnih vrtovi oko njihovih domova imaju posebno značenje. To je njihov ekskluzivni prostor za bijeg od javnosti. Mirni kutak gdje se odmaraju, uživaju i akumuliraju snagu za svakodnevne obaveze!

  Jedna od njih je i poznata glumica Julianne Moore. U srcu New Yorka ona je uspjela napraviti pravi mali raj! Prelijep i bujan vrt prepun zelenila. Zato njen vrt krasi razne naslovnice najpoznatijih svjetskih magazina za vrt i dom. Julianne sada uživa i opušta se sa svojom obitelji u mirnoj privatnoj oaziusred gradske vreve.

  Ako i vi želite uživati u mirnom i čistom vrtu bez upada nepozvanih gostiju, ne brinite više! Sada je konačno i u Hrvatskoj dostupan Passive Infrared Multifunctional Repeller! Svjetski HIT koji u 60 sekundi rastjeruje tuđe pse i mačke, a vi uživate u miru vašeg vrta!

  Ultrazvučni valovi, alarm i bljeskalica su najučinkovitija metoda rastjerivanja životinja koja ih ne ozljeđuje kao ostale metode!

  Passive Infrared Multifunctional Repeller emitiranjem ultrazvučnih valova direktno utječe na slušni i živčani sustav životinja. Frekvencija ultrazvuka u rasponu od 16 do 25 kHz garantira rastjerivanje životinja svih veličina – od najmanjih miševa do najvećih pasa. .

  Ultrazvuk im nanosi bol i neugodu, dezorijentira ih, doslovce ih izluđuje! Zato zbunjene i izluđene životinje nemaju drugog izlaza nego napustiti vaš vrt! Istovremeno se aktiviraju alarm i snažna bljeskalica koja dodatno plaše životinje. Najbolje od svega, čim se životinje udalje od ultrazvučnih valova, bol i neugoda prestaju. Uz Passive Infrared Multifunctional Repeller osigurat ćete učinkovito, ali prije svega humano rastjerivanje životinja.


  Istraživanja potvrđuju: Ultrazvučni valovi direktno utječu na slušni i živčani sustav životinja!

  Sve druge metode rastjerivanja životinja uključuju okrutnost prema životinjama. Pored toga, neminovno se događa da se psi, mačke, miševi i ostale životinje ponovno pojavljuju oko vašeg doma. S Passive Infrared Multifunctional Repellerom se ne rješavate samo trenutno nepoželjnih životinja. Naprotiv, vi kreirate neprijateljsko okruženje na koje se životinje ne mogu priviknuti. I to na potpuno siguran način, bez rizika po zdravlje ljudi, djece i samih životinja koje rastjerujete!

  Mi smo sigurni u učinkovitost našeg proizvoda, ali smo također sretni što možemo primiti mnoge izjave naših zadovoljnih kupaca:

  „Hvala na sjajnom proizvodu“ - Helga, 42, odvjetnica, Vinkovci

  „Oduvijek sam voljela životinje, a i one mene, ali u zadnje vrijeme kao da sam im se nešto zamjerila. Od pasa i mačaka lutalica nismo mogli mirno spavati, a čak su se i miševi pojavili u našem vrtu. Morala sam nešto poduzeti, ali otrovi nisu dolazili u obzir. Zato kad je moj muž vidio na netu ovaj uređaj, odmah smo ga nabavili. Evo nakon samo nekoliko dana razlika je nevjerojatna. Nisam primijetila niti jednu neželjenu životinju u našem vrtu. Zato vam se ovim putem želim od srca zahvaliti na ovako sjajnom proizvodu.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  „Opet mirno susjedstvo“ - Josip, 47, autolimar, Čakovec

  „Naši susjedi su odlični i uvijek je naša ulica nekako bila mirna i ugodna za stanovanje. Međutim otkad je došao novi susjed situacija se drastično promijenila. Naime, on ima čak 5 mačaka. Ali to ne bi bio nikakav problem da se one ne „olakšavaju“ u našim vrtovima. Tako da rijetkost bude da prođe dan da ne ugazimo u mačje govance. Još gore, novi susjed nije htio ništa poduzeti po tom pitanju. Čak nam se činilo da uživa da nas sve skupa živcira. Ali konačno smo mu stali na kraj. Svi smo nabavili ovaj rastjerivač i konačno se riješili susjedovih mačaka.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.


  „Savršeno za čist vrt“ - Antonija, 42, medicinska sestra, Samobor

  „Nedavno smo kupili novu kuću s velikim vrtom i travnjakom. Velik vrt je bio presudan što smo uzeli baš ovu kuću jer imamo dvoje male djece. Zamišljali smo da će oni uživati u svakodnevnoj igri u našem prelijepom novom vrtu. Ali baš i nije bilo tako. Zbog tuđih pasa i mačaka koji su nas često posjećivali i uneređivali travnjak, djeca su se više igrala u kući. Jer ipak nismo mogli dozvoliti da nam se djeca zaraze, jer klinci po običaju odmah sve trpaju u usta. Zato smo tragali za najboljim rješenjem i pronašli ga u Passive Infrared Multifunctional Repelleru! Sada konačno naša djeca mogu uživati u neograničenoj igri u našem čistom i urednom vrtu!“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  „Zaštitili smo našeg psa“ - Todor, 35, broker, Slavonski Brod

  „Nikad nisam volio agresivne pse, pogotovo sad kad imam obitelj i djecu. Zato sam nabavio koker španijela! Tako je umiljat i bezopasan pa ne čudi što ga naša djeca obožavaju. Ali su ga često zato napadale lutalice kojih ima puno u našem kvartu. Zato sam nabavio ovaj rastjerivač i konačno zaštitio našeg miroljubivog psa. Ali rastjerujući lutalice primijetio sam da više nema ni golubova i njihovog „bombardiranja“ s neba. Tako da sam baš zadovoljan ovim uređajem i preporučujem ga svima koje muče isti ili slični problemi s neželjenim životinjama.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  „Moj vrt - moj ponos“ -
  Cvijeta, 57, kućanica, Poljana

  „Uživam sređivati svoj vrt, pogotovo sam ponosna na moje ruže. Zato ovaj rastjerivač toliko volim, od kako njega imam nijedna nije polomljena.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  „Susjedova mačka“ -
  Milan, 41, poduzetnik, Osijek

  „Imali smo velike probleme sa susjedovom mačkom. Koristila je naše dvorište kao javni wc. Ali više je nema, postavili smo rastjerivač tako da joj ne smeta kod njih, ali čim prijeđe u naše dvorište, pali se.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  „Baš kao što piše“ -
  Marin, 33, menadžer, Bjelovar

  „Radi baš kao što piše, kako se koja životinja pojavi, promijenim frekvenciju i nema ih više. E to mi je najbolje kod ove stvarčice.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  „Konačno funkcionira“ -
  Mile, 66, umirovljenik, Bizovac

  „Uzeo sam jedan prije, ali ne ovakav i nije mogao dobaciti ni 2 metra. Ali ovaj može i do 8, što mi je sasvim dovoljno.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  „Mislio sam da sam se prevario“ -
  Ljubinko, 48, referent, Kutina

  „Kad sam vidio da ne utječe na pse mislio sam da sam bacio novce. I tako je bilo 10ak dana dok mi žena nije rekla da prebacim na drugu frekvenciju. I onda je radio :)“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  „Da potraje“ -
  Viktor, 36, psiholog, Okučani

  „Koliko su nas miševi posjećivali, to je nevjerojatno. Kao da smo im se nešto zamjerili. Zato smo nabavili ovaj rastjerivač i za sada je dobar, samo da potraje.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  „Tako lako“ -
  Josip, 44, komercijalist, Dalj

  „Odlično, samo izvadiš iz kutije, na stalak pa u vrt. Bez zezanja sa kablovima i strujom! 100% preporuka svima.“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  „Konačno riješen problem“ -
  Filip, 39, vozač, Gvozd

  „Susjedov pas nas je raspamećivao neprekidnim lajanjem. Pošto susjed nije bio za suradnju, morali smo nešto poduzeti pa smo nabavili ovaj uređaj. Sada mirno spavamo jer taj dosadni pas konačno ne laje :)“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  „Uživam u svome vrtu“ -
  Ljubica, 71, umirovljenica, Kijevo

  „Kako je lijepo imati čist i sređen vrt i s ponosom ga pokazivati prijateljicama. Ali dok nisam nabavila ovaj čudesni uređaj, nije bilo tako!“ *

  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.

  *Upozorenje: Zbog velike potražnje zalihe su ograničene! Ako danas naručiš, jamčimo isporuku proizvoda sljedeći radni dan. Efekti i rezultati prikazani na stranici ne garantiraju uspješnu primjenu proizvoda. Velika većina korisnika je zadovoljna proizvodom, ali postoje korisnici koji ne postignu prikazane rezultate. Za takve je dostupna naša garancija i vraćanje novca od kupovine. Na stranici su prikazane izjave zadovoljnih korisnika. To su izjave korisnika koji su zadovoljni našim proizvodom i uspješno ga upotrebljavaju, i koje su korisnici proslijedili na našu adresu. Na zahtjev pojedinih korisnika neka imena su promijenjena. Svi originali se čuvaju u sjedištu tvrtke.

  Neki od komentara naših kupaca:


  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.
  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.
  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.
  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.
  584 comments Add a comment
  • Adriana Bilic · Top Commenter
   Neki dan kad sam opet ugazila u mačju kakicu kad sam krenula na posao. Došlo mi je da poludim!!! Ne znam više što bi i sa groznim susjedima i njihovim još gorim mačkama. Pomagajte molim vas, ako je itko koristio ovaj uređaj nek napiše koju riječ!
   Reply · 7 · Like ·
  • Isabela Poljak
   joj poznate su mi te muke. nasi voljeni susjedi imaju i macke i pse, ali bas ne vole njihov travnjak,nas im je 100 puta drazi
   Reply · 4 · Like ·
  • Gabrijela Cindric
   ja sam nabavila ovaj rastjerivac zbog nesnog lajanja, i mogu vam reci da odkako smo ga postavili blizu susjedove ograde konacno mirno spavamo
   Reply · 2 · Like ·
   • Pamela Antunović
    e a da li je to po zakonu, mislim mogu li te tužiti?
    Reply · 1 · Like ·
   • Gabrijela Cindric
    to je ono najbolje kod ovog uređaja, ovi ultrazvuci ne ozljedjuju zivotinju, vec je samo plase i stvaraju nelagodu. tako da od tuzakanja nem anista
    Reply · 2 · Like ·
  • Katica Sever
   mi smo se rjesili i poljskih miseva, ne znam sta smo im mi bili tako interesntni,ali su nas cesto znali posjecivat. ali od momenta kad smo postavili ovaj solarni rastjerivac nisam nijednog primjetla
   Reply · 1 · Like ·
  • Valerija Baricevic
   ma daj kakav ultrazvuk, bljeskovi. uzmes otrova fino i postavis kraj ograde pa da vidis oćel gamad opet doci!!!
   Reply · 1 · Like ·
   • Gabrijela Cindric
    Valerija Baricevic - samo da te obavijestim sada je 21 stoljeće. Kako možeš samo takve gluposti pisati, em je zabranjena okrutnost prema životinjama, em se tvoja djeca igraju u dvorištu punom otrova i kemikalija. Ako uopće imaš djecu, a ako nemaš možda je bolje i da ih nemaš sa takvim stavovima!!!
    Reply · 5 · Like ·
   • Jana Grgurevic
    Gabrijela Cindric daj ne nerviraj se bezveze... čuj otrovi, plus što to ništa ne rješava na dulje staze, i miševi i psi će se vratiti. nego ako se hoćete riješiti neželjenih životinja dugoročno, ovo je prava stvar
    Reply · 3 · Like ·
  • Violeta Zorkovic
   Moj pas nije neki opasan, pa su ga često znale napasti lutalice. Zato sam sad mirna jer jednostavno bježe od naše ograde kao da je električna
   Reply · 2 · Like ·
  View 574 more
  Facebook plugin

  Više od 965 zadovoljnih kupaca u Hrvatskoj samo u prošloj godini!

  Zašto je Passive Infrared Multifunctional Repeller najbolja metoda rastjerivanja životinja?

  Klasične metode rastjerivanja životinja
  (klopke i otrovi)
  Passive Infrared Multifunctional Repeller
  Učinkovitost
  Brzina rastjerivanja
  Dugotrajni rezultati
  Ozljeđuje životinje
  Sigurno za ljude
  Cijena
  Ukupna ocjena

  Zaboravite na okrutne metode rastjerivanja pasa i mačaka!

  Provjerite je li Passive Infrared Multifunctional Repeller pogodan za vas:

  Izluđuje li vas lajanje pasa?
  FAQ - Najčešće postavljana pitanja:
  Koristi li se Passive Infrared Multifunctional Repeller isključivo za rastjerivanje pasa i mačaka?
  Ne, zahvaljujući frekvenciji ultrazvuka u rasponu od 16 do 25 kHz, Passive Infrared Multifunctional Repeller rastjeruje i miševe, štakore i razne vrste ptica. Tako ćete, osim dosadnog laveža i mijaukanja, u samo 60 sekundi rastjerati sve miševe i štakore. Također, zaboravit ćete na uneređenje vašeg vrta. Uz ovaj uređaj psi, mačke, pa čak i ptice više neće izmetom bombardirati vaš travnjak. Ako naručite danas, već sutra ćete uživati u čistom i mirnom vrtu!
  Kako se koristi Passive Infrared Multifunctional Repeller?
  Passive Infrared Multifunctional Repeller je vrlo jednostavan za uporabu. Uređaj možete koristiti unutar doma ili ga možete postaviti vani na aluminijske držače. Izaberite jedan od 5 dostupnih načina rada. Pasivni IC senzor detektira pokret tijela pasa, mačaka, miševa i drugih životinja koji ulaze u prostor koji pokriva uređaj! Tada se aktivira izabrani način rada, točnije ultrazvuk, alarm ili bljeskalice (pojedinačno ili u kombinaciji).Također, možete izabrati i automatski način rada kada ultrazvuk ne aktivira pasivni IC detektor. U svakom slučaju, naručite Passive Infrared Multifunctional Repeller i za samo 60 sekundi rastjerajte nepoželjne životinje iz vaše okoline.
  Koristi li Passive Infrared Multifunctional Repeller samo baterije?
  Ne, Passive Infrared Multifunctional Repeller ne pokreće samo baterija od 9 V. Možete ga uključiti i u utičnicu jer ima osiguran priključak za adapter od 9 V. Bez obzira pokreću li ga baterije ili adapter, nema te životinje koja će proći pored ovog nevjerojatnog uređaja. Naručite vaš Passive Infrared Multifunctional Repeller i više se ne nervirajte zbog izluđujućeg lajanja i mijaukanja oko vašeg doma.
  Da li Passive Infrared Multifunctional Repeller ubija ili ozljeđuje životinje?
  Ne, za razliku od drugih metoda, Passive Infrared Multifunctional Repellerne ubija niti ozljeđuje životinje. Ultrazvučni valovi utječu direktno na slušni i živčani sustav životinja izazivajući im bol i nelagodu. To ih dezorijentira i doslovno ih izluđuje! Zato zbunjene i izluđene životinje nemaju drugog izlaza nego pobjeći glavom bez obzira. Ali, čim se udalje od ultrazvučnih valova, bol i nelagoda prestaju. Osim što je bezopasan za životinje, ovaj uređaj je potpuno siguran i za ljude. Ultrazvuk koji smeta životinjama nečujan je za ljudsko uho. Naručite odmah i rastjerajte sve nepoželjne životinjeiz okoline vašeg doma, ali na human način!
  Kada mogu vidjeti rezultati uporabe Passive Infrared Multifunctional Repellera?
  Rezultate ćete vidjeti odmah. Životinja izložena snopu ultrazvuka, alarma od 110 dB i bljeskalice pobjeći će glavom bez obzira što dalje od Passive Infrared Multifunctional Repellera. Ali, to nije sve. Zahvaljujući pulsirajućim valovima, životinje se ne mogu priviknuti na njih. Uz Passive Infrared Multifunctional Repeller, one će smatrati vaš vrt neprijateljskim teritorijem. Zato naručite još danas i neželjene životinje će vas izbjegavati u širokom luku!
  • Stop dosadnom lajanju!
  • Stop napornom mijaukanju!
  • Stop životinjskom izmetu u vašem vrtu!
  • Bezopasno za životinje!
  • Sigurno za ljude!

  Passive Infrared Multifunctional Repeller u medijima

  PROMOTIVNI
  KUPON

  Ekskluzivna ponuda

  539.94 kn -> 269.97 kn

  Aktiviraj KUPON

  Specijalna garancija: Ako u roku od 44 dana ne postigneš željene rezultate, vratit ćemo ti novac natrag. Samo nam pošalji pakiranje i novac uplaćujemo na tvoj bankovni račun – bez pitanja i uvjeta!

  P.S. Ne zaboravite da Passive Infrared Multifunctional Repeller ne ozljeđuje pse i mačke, već im stvara osjećaj neugode. Zato zbunjene i dezorijentirane životinje nemaju drugog izlaza nego pobjeći glavom bez obzira. Pritom je Passive Infrared Multifunctional Repeller bezopasan za ljude jer su ultrazvučni valovi nečujni za ljudsko uho.

  P.P.S. Zalihe su strogo ograničene, a potražnja je velika. Ako ne reagirate odmah, riskirate da ostanete bez vašeg Passive Infrared Multifunctional Repellera!


  Šaljemo narudžbu, molimo pričekaj!
  Kamo da pošaljemo
  tvoju narudžbu?
  P.S.: Garantiramo dostavu već sljedećeg radnog dana.
  1 x - 539.94 -50% 269.97 kn + poštarina
  2 x - 917.94 -50% 458.97 kn + poštarina
  3 x - 1187.94 -50% 593.97 kn + poštarina

  Slanjem narudžbe prihvaćam plaćanje.

  Naruči putem vibera!

  Klikni za besplatan broj 095 830 1540
  Plaćanje pouzećem
  Primjerci koji se mogu dobiti po sniženoj cijeni:
  11
  Posljednja prodaja
  obavljena dana:
  100 % sigurna kupovina
 • Da, želim zaštititi vrt i otjerati neželjene životinje na human način! Pošaljite mi moj Passive Infrared Multifunctional Repeller!
  *Prikazani rezultati su individualni i razlikuju se od osobe do osobe. Proizvođač ne garantira iste rezultate.
  DO in d.o.o. Dimičeva ulica 16, 1000 Ljubljana, Slovenia, e-mail: hrvoje.peric@doinonline.eu. Proizvod: Passive Infrared Multifunctional Repeller
  x

  Niste sigurni da je Passive Infrared Multifunctional Repeller pravi proizvod za Vas?

  Šaljemo podatke,
  molimo pričekajte!!
  Hvala na Vašem upitu.
  Naš stručni savjetnik će Vas pozvati u periodu koji ste izabrali.


  Zatvori prozor

  Razgovarajte s našim stručnim savjetnikom. Besplatno će Vas pozvati i odgovoriti na sva Vaša pitanja vezana za Passive Infrared Multifunctional Repeller.